Home   Gastenboek

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.232.99 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Danny van Strien Danny van Strien uit Rotterdam schreef op 16 december 2018 om 16:49:
Mooi gastenboek en website succes Youtube Danny van strien
J.J. van der Hoeven J.J. van der Hoeven uit Maassluis schreef op 14 maart 2016 om 17:00:
In de afgelopen jaren hebben wij al meerdere malen uw bungalow gehuurd. Het is nu maart 2016 en ook dit jaar hebben wij de bungalow weer gehuurd voor 4 weken in de maand juni. De bungalow is weliswaar van alle gemakken voorzien maar zonder sloep aan de steiger is onze vakantie niet compleet. Bij Hollema hebben wij dan ook wederom een sloep gehuurd tijdens ons verblijf. Wat echter nog ontbreekt is mooi weer, (dat kunnen wij niet vooruit bestellen) daar hopen wij dan maar op!
Fam. J.J. van der Hoeven Fam. J.J. van der Hoeven uit Maassluis schreef op 4 februari 2015 om 21:36:
Wij zijn al meerdere jaren voor onze jaarlijkse vakantie in Eernewoude geweest en steeds weer hebben wij uw bungalow (nr. 307) gereserveerd. In tegenstelling tot andere bungalows die beneden een bedstee hebben of alleen slaapkamers boven, heeft uw bungalow een (aparte) slaapkamer beneden. Zo hebben wij als echtpaar voldoende aan alleen de benedenverdieping. Wij wonen in een appartement op een zeer druk kruispunt en in uw bungalow in It Wiid is het voor ons puur genieten van de mooie waterrijke en vooral zeer rustige omgeving. Met een sloep van Hollema is het extra genieten en hebben wij al vele en mooie tochten kunnen varen op de prachtige Friese meren en waterwegen. Wij vinden dat uw bungalow met o.a. de extra lange steiger en ruime tuin zeker een aanrader is voor een kort of lang verblijf in Eernewoude. Wij hebben in ieder geval ook dit jaar uw bungalow weer gereserveerd voor onze vakantie. Hartelijke groeten vanuit Maassluis en wij hopen dit jaar op een mooie (vaar-)zomer.
Jolanda van Nispen, Paul, Lau en Joline Jolanda van Nispen, Paul, Lau en Joline uit Eindhoven schreef op 4 maart 2014 om 19:31:
Wat hebben we genoten in Friesland. Op het nippertje besloten carnaval te ontvluchten en geen spijt gehad. In die paar dagen leuke dingen gedaan waaronder shoppen in Drachten. Naar de zeehondencreche van Lenie 't Hart in Pieterburen, boottocht naar en strandwandeling op Ameland. Dagje Sneek en op de terugweg gewandeld bij "de groene ster" in Leeuwarden. Ook de omgeving bij het huisje is zeer de moeite waard. Gelukkig hebben we heel veel geluk gehad met het weer. Het leek wel lente. Dit wordt vast nog eens vervolgd!
Familie Van den Wildenberg Familie Van den Wildenberg uit Geldrop schreef op 20 januari 2014 om 16:35:
We hebben weer genoten van jullie huisje. Ondanks het slechte weer hebben we ons prima vermaakt en alles was in huis tiptop in orde. We hebben het 'Elfstedenspel' veel gespeeld en alle dvd's bekeken. Alweer geboekt voor 2014!
Catherine Catherine uit Catherine schreef op 15 augustus 2012 om 01:41:
Had ik een verjaardags cadaeu gehad van mijn kinderen. Wat een heerlijk huisje. Genoten van de omgeving, het water en de rust. Fam.SInha heel hartelijk dank, het is een aanrader om bij jullie te gast te zijn.
Familie Van der Hoeven Familie Van der Hoeven uit Maassluis schreef op 23 maart 2012 om 11:36:
(augustus 2011) Wij hebben al een paar prachtige dagen gehad, de laatste twee dagen weliswaar met regen maar in de namidddag is het droog geworden en hebben wij ook op deze dagen nog "even" kunnen varen. Wij genieten weer volop. Hartelijke groet vanuit uw bungalow, Fam. J.J. van der Hoeven

We nodigen u uit om een reactie achter te laten over deze site, uw verblijf in ons huisje of uw vragen of suggesties.

Familie Sinha