Home   Over ons

Over ons

Graag heten wij u welkom in onze bungalow op de Buitenplaats bij Eernewoude. Wij hopen dat u net zo enthousiast wordt over deze plek als wij. In 2005 kwamen wij voor het eerst in Eernewoude op de Buitenplaats. Friesland was altijd al onze favoriete provincie maar hier werden we helemaal verliefd op deze plek. Toen we de kans kregen om zelf een huisje te kopen op de Buitenplaats, hebben we niet lang geaarzeld.

We verhuren de bungalow in de weken dat we er niet zelf kunnen zijn. Sinds we hiermee startten, mogen we vaak terugkerende gasten begroeten!


Wij zijn de familie Sinha: Atul, Rohan, Mira en Jolanda en we wonen in Eindhoven.

Atul is geboren en opgegroeid in India, ingenieur en werkzaam in de high-tech industrie.

“As soon as I am in Friesland, I can relax from the fast pace of work and daily life. Nature and watersport – the ultimate way to charge up!”

Jolanda werkt als docent bij Fontys Hogeschool Communicatie.

“Friesland is ons tweede thuis. Mijn oma was Fries en ik kwam er als kind al graag. De rust, ruimte en de mooie natuur maken het in alle jaargetijden prachtig. Mijn geluksmomentje: als ik ’s ochtends vroeg ineens een ooievaar zie als ik hardloop door de Alde Faenen, langs de vogelkijkhut in de Jan Durkspolder!”

Rohan (1997) studeert Mechanical Engineering in Berkeley, Verenigde Staten:

“Het is nooit saai daar. Er is van alles te doen, zeker in de zomermaanden of als er ijs ligt op het meer. Ik heb hier leren zeilen, en nu zit ik in het wedstrijdteam van de universiteit hier in Amerika.”

Mira (1999) studeert biologie in Utrecht:

“Ik heb al vaak vriendinnen meegenomen naar It Wiid en telkens hebben we veel lol op en rond het water. Vroeger hadden we ons eigen fierljep-slootje, nu chillen we liever op de steiger met de vuurkorf aan.”